The Sanctuary

In the 1927-28 renovation the sanctuary floor was raised, the main altar and reredos were moved back to the eastern wall and the sanctuary was lined with marble. The old timber floor in the main body of the nave was in very poor condition due to moisture and ventilation problems. The floor was replaced with a swung concrete floor and covered with wooden parquetry.   

A project of the National Trust of Australia (NSW) and the Sts Peter and Paul’s Old Cathedral Restoration Appeal.

©2022 –  Sts Peter & Paul’s Old Cathedral Goulburn | Mary Queen of Apostles Parish | Created by LNS Web Design | Privacy Policy 

We acknowledge the Traditional Owners and other First Nations people of the Goulburn Mulwaree area, and pay our respects to the Aboriginal elders both past and present as well as emerging leaders.

We are committed to the safety of children, young people and adults in a respectful and inclusive environment for all diversity groups; in accordance with Catholic safeguarding standards, childsafe standards and any other relevant legislation.

Saints Peter and Paul’s Old Cathedral